Skive, Holstebro, Herning & Silkeborg

Landinspektør og Landmåler i Skive, Holstebro, Herning & Silkeborg

Vi er professionelle landinspektører og landmålere i Skive, Holstebro, Herning & Silkeborg, som kan udføre alle opgaver inden for tekniske målinger og bygningsafsætning til opdelinger af lejligheder samt tinglysning til konkurrencedygtige priser.


Så har du brug for viden og hjælp til fysisk planlægning, opmåling, jura og kortlægning af ejendommen i Skive, Holstebro, Silkeborg & Herning? Så kan vi hjælpe dig med opgaven.


Vi tilbyder ligeledes rådgivning om juridiske matrikulære opgaver inden for:


  • Udstykning
  • Arealoverførsel
  • Sammenlægning
  • Optagelse, ændring eller sletning af vej
  • Skelretablering & skelforretning
  • Berigtigelse af matrikelkortet herunder spørgsmål om hævd


Markedets bedste måleudstyr
Som landinspektør og landmåler i Jylland benytter vi altid det nyeste opmålingsudstyr og den mest kendte software på markedet, da det giver præcise og nøjagtige målinger samt muligheden for at dele data med vores kunder i alle former for digitale formater.


Professionelle og kompetente landinspektører og landmålere
Vi har mange års erfaring inden for landinspektør og landmåler opgaver for både private og virksomheder i Jylland, hvorfor vi med sikkerhed kan hjælpe dig med opgaven. Vi er professionelle i alt, hvad vi foretager os, og derfor kan du altid regne med at opgaven bliver udført til præcision.


Ligeledes ønsker vi et godt samarbejde med vores kunder, da opgaven ofte kan virke mere kompliceret, end som så. Derfor lægger vi vægt på en tæt kontakt lige fra starten af, da det giver kunden en tryghed omkring arbejdsopgaven og samtidig kan følge med i, hvad der kommer til at ske.


Søger du en professionel landinspektør eller landmåler i Skive, Holstebro, Silkeborg & Herning til konkurrencedygtige priser, eller er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med en opgave indenfor faget. Så tøv ikke med at tage kontakt til os, så tager vi en snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med i enten Skive, Herning, Silkeborg & Holstebro.